Nassaustraat 25 te Uden

Ruime tussenwoning in Uden met veel potentie! Maak jij van dit huis jou thuis?

Deze woning staat klaar voor enthousiaste bewoners die deze woning een opfris- en schilderbeurt willen geven om hier hun thuis van te maken! Het is namelijk een woning met écht veel potentie voor het startende/jonge gezin, maar kan eerst nog wat aandacht gebruiken. De indeling is al perfect; kijk door het gedateerde heen en je ziet een ruime woning met maar liefst 4 slaapkamers, ruime benedenverdieping waar bijvoorbeeld een prachtige open woonkeuken gerealiseerd kan worden en daarnaast ook nog een ruime schuur van 25m². Nog een pluspunt: de woning is gelegen op loop- en fietsafstand van diverse supermarkten, basisscholen en het bruisend Centrum van Uden!

BENEDENVERDIEPING
Je betreedt de woning middels de hal waar zich tevens het eerste toilet, de meterkast en een trapkast bevinden. Je vervolgt je weg naar de ruime woon/eetkamer welke voorzien is van een houten vloer. Dankzij de grote raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval. Middels twee openslaande deuren heb je toegang tot de eenvoudige keuken (12m²) welke op dit moment voorzien is van een gaskookplaat, afzuigkap en inbouwkoelkast.  De keuken biedt middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de hal op de eerste verdieping heb je toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en zijn ruim van opzet (7,5m²/ 8m² / 8,5m²). De badkamer beschikt over het tweede toilet, een aparte douche en een wastafel met wastafelmeubel. Dankzij het raam is er natuurlijke lichtinval en natuurlijke ventilatie mogelijk. Met een kleine verbouwing is hier een prachtige moderne badkamer te realiseren.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap heb je toegang tot de tweede verdieping. Op de overloop bevindt zich de CV-ketel en aansluiting voor het witgoed. Vervolgens bevindt zich hier de 4e (slaap)kamer. Dankzij de grote raampartijen aan de voor-en achterzijde is er veel natuurlijke lichtinval. Tevens is er veel opbergruimte gecreëerd middels een schuifdeursysteem. Hier kan een prachtige slaapkamer, hobbykamer of kantoorruimte gerealiseerd worden met een oppervlakte van 11,5m².

DE TUIN
De tuin is bereikbaar middels de keuken en middels achterom via de schuur. De tuin is geheel verhard en voorzien van een ruime overkapping. De schuur is met een oppervlakte van 25m² ruim van opzet en ideaal voor de echte klusser/hobbyist.

KENMERKEN:
Vraagprijs: €315.000,=
Aanvaarding: in overleg
Woonoppervlakte totaal: 110m²
Perceeloppervlakte: 173m²
Bouwjaar: 1954
Energielabel: C, geldig tot 02-10-2034
Cv-ketel: Intergas, bouwjaar 2010

Ben jij benieuwd of deze woning passend is voor jouw woonwensen? Plan dan nu een bezichtiging door te bellen met ons kantoor: 0412- 20 22 29

Download Indeling begane grond incl tuin Download Indeling begane grond Download Indeling eerste verdieping Download Indeling zolder Download Indeling schuur